מזונותיך רפואותיך – בצל
הבצל הוא צמח רב שנתי, שגדל ברוב חלקי העולם . הוא עשיר בויטמין B6 וC וכן מינרלים בעיקר אשלגן. הבצל מהווה מרכיב חשוב בבישול במטבחים רבים. תכונות הבצל הולכות מעט לאיבוד בבישול וכדי לנצל את המקסימום של תכונותיו הנפלאות יש לצרוך את הבצל חי. למשפחת הבצליים שייכים גם הכרישה,בצל ירוק, בצל סגול וכרישה.


סגולותיו הרפואיות הם רבות ומגוונות והוא נחשב לאנטיביוטיקה טבעית.
אכילת בצל טרי תורמת לטיהור הדם והפרשת רעלים מהכבד.
בזכות כמויות הקוורצטין – נוגד חימצון,הגבוהות שנמצאות בבצל, תורמת אכילת הבצל גם לניטרול רדיקאליים חופשיים,האטת תהליכי הזדקנות, הפחתה של שיעור מחלות לב והתקפי לב.
אכילת סלט ירקות המכילה ירקות ירוקים,בצל,שום ושמן זית בכל בוקר- תוסיף בריאות וחוזק גופני.
לניטרול ריח הבצל לאחר אכילתו יש ללעוס מספר עלי פטרוזיליה. שפשוף כפות היידיים בפטרוליזיה תנטרל את ריח הידיים.


שימוש בבצל כתרופה טבעית (תרופות סבתא) מועילה ומונעת ביקורים אצל רופא המשפחה.
כל המרשמים המובאים לפניכם נוסו פעמים רבות ובהצלחה רבה.
דלקת אוזניים: לסחוט בצל בכותש שום, את המיץ שנוצר לערבב עם מעט שמן זית ולטפטף טיפה, 4 פעמים ביום לאוזן כואבת.
דלקות שתן, טיפול בתולעים, צרידות: להכין מיץ בצל ולשתות פעם,פעמיים ביום.
ליחה ושיעול: לחתוך בצל לחתיכות קטנות+ 2 כפות דבש. להניח לשעתיים. כף לפי הצורך.
כאבים וכאבים ראומטיים: חבישה -להניח בצל קצוץ + מלח על אזור כואב ולחבוש.
חתך עמוק: לחתוך בעדינות מהבצל חתיכה מהקליפה הדקה שמכסה אותו, החתיכה צריכה להיות דקה ולהניח על החתך, הדימום ייעצר במהירות והמקום מקבל חיטוי טבעי.!
ועל כך נותר רק לומר-מה רבו מעשיך ה’!.

שתפו ברשתות החברתיות!
עגלת קניות0
אין מוצרים בעגלה!
המשך קניות
0
התחילו שיחה עם נציג
היי 👋
איך נוכל לעזור?